Skorupki jajek w żywieniu
Wapń jest pierwiastkiem niezbędnym dla prawidłowego funkcjonowania organizmu. Tymczasem jego ilość w naszej diecie jest najczęściej niedostateczna.
Dzienną porcję wapnia może zapewnić dodawany do potraw proszek ze skorupek jaj.
Więcej na ten temat w serwisie Talia24.pl:
http://www.talia24.pl/zdrowe-odywianie/68-skorupki-jaj-w-ywieniu.html
Autor: Patrycja Bydlińska
Twórczyni lifestylowego i kulinarnego bloga Dailytips.pl. Autorka ponad 1000 artykułów na temat diety, urody i zdrowego stylu użycia. Wielbicielka zwierząt. Współtwórczyni e-magazynu Kakadu. Właścicielka sklepu Talia24.pl z naturalnymi kosmetykami z najdalszych zakątków świata. Patrycja Bydlińska na google+
- WWW |
- Więcej postów(885)
Dodaj komentarz